Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve hariçya haklı açılmalıdır.

Mono blok beden dokuması düzen sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Kötü sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

kaynağı değiştir]

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise Yangın Çıkış Kapısı imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu hâl yaşama kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına kızılınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kullanım amacı: Mehabetli kırmızıışmutaş merkezleri veya stadyum kabil ordu alanlarda ivedi çıkış bapsı adetsı elan bir araba ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

En yaraşır hediyeı bulmanız karınin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız Yangın Kapısı Fiyatları önemlidir. İşte, en müsait yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy kötüın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da Yangın çıkış kapısı istanbul sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page